All for Joomla All for Webmasters

Arvoteos

Arvoteoksia painetaan vain rajattu, yksilöllisesti numeroitu ensipainos.
Teokset painetaan korkealuokkaiselle taidepainopaperille. Arvoteos on keräilijän aarre, juhlava ja ajaton lahja ja sijoitus.

Historiaa

Dolgoruki-yhtiön on alun perin perustanut ja nimenantanut armoitettu kauppamies, nykyisen omistajan Kari Ruotsalaisen yli neljännesvuosisadan vanhempi, jo edesmennyt, veli Ville. Suku on lähtöisin Iisalmen ja Kiuruveden rajamailta, jonkin matkan päässä kuuluisasta Koljonvirran taistelupaikasta, josta jo porvoolainen runoilija J. L. Runeberg kertoo runossaan.

ura


KOULUTAMME SINUT SUORAMYYNTIIN, ANSAITSET MEILLÄ HYVIN!

 

Tule mukaan Tammen ja WSOY:n kirjojen jälkimarkkinointi- ja projektimyyntityöhön
viihtyisiin myyntitoimistoihimme Porvoon ydinkeskustassa ja Kuusankoskella.

 

Tietoa meistä

kouvola

Dolgoruki Oy:n taustat tulevat vahvasti Suomen historiasta, kuten kotisivujemmekin Historia-osiosta voi lukea. Dolgoruki Oy on perustettu vuonna 1993 marraskuussa arvokirjojen ja antikvaarikirjojen myyntiin, sekä muuhun kaupankäyntiin nykyisen toimitusjohtajan ja Dolgoruki Oy:n omistajan Kari Ruotsalaisen yritystausta ja kokemus huomioon ottaen.

Kauppahuone Dolgoruki Oy:n kautta myydään suomalaisten laatukustantajien WSOY:n ja Tammen arvokirjoja yksityisasiakkaille suoramyyntinä puhelimitse, messuilla ja erilaisissa yleisötapahtumissa. Yrityksellä on tähän toimintaan taustalla Kari Ruotsalaisen pitkä kokemus edeltävän työantajansa Martius Oy:n palveluksessa: 24 vuoden aikana kertyi pitkä ja ansiokas kokemus kirja- ja arvoteosmyynnistä erilaisissa tehtävissä. Nyt Kauppahuone Dolgoruki jatkaa tätä menestystä saman henkilökunnan kanssa, sekä edeltäjän hyväksi havaittuja toimintatapoja jalostaen ja aikaansa seuraten toimitusjohtaja Kari Ruotsalaisen johdolla.

 

Yrityksen arvot ovat syvällä suomalaisessa yrittämisessä ja ajatuksessa, että meille tullaan töihin tekemään myyntiä. Tähän myyntityöhön annetaan jokaiselle koulutus ja perehdytetään erillisen ohjelman kautta hyväksi asiakaspalvelijaksi. Tänne tullaan tekemään arvokasta työtä mukavassa ja iloisessa työporukassa, jossa vaihtuvuus on aina ollutkin hyvin vähäistä. Eläkkeelle vuosien varrella jääneistä voisi kerätä jo mukavan kokoisen toimiston verran porukkaa. Kari Ruotsalaisen motto onkin: "meille tullaan töitä tekemään ja kun saadaan tulosta, niin tullaan myös viihtymään". Yrityksemme on järjestänyt henkilökunnalle hyvien ja kannustavien palkkioiden lisäksi mahtavat muut henkilökuntaedut. Esimerkkinä matkat ja muut, joista kerromme sivuillamme ja rekrytointiosiossa tarkemmin.

 

Jos tunnet, että voisit olla osa porukkaamme ja sinulla on halu oppia uutta, sekä olet valmis ottamaan haasteen vastaan, niin soita suoraan toimitusjohtajalle: Kari Ruotsalainen puh. 041-506 9825.