All for Joomla All for Webmasters

Sijoitus

Nyt sinulla on mahdollisuus palkita itsesi, läheisesi tai jopa työnantajana työntekijäsi upealla yksilöllillisellä ja ainukertaisella arvoteoksella, jota ei kenelläkkään toisella ole. Arvoteos on numeroitu kirja, jolla on erityinen yksilöllinen keräilyarvo, koska sitä painetaan ainoastaan rajattu pieni painos ja näin ollen sitä ei koskaan tehdä lisää. Näillä numeroidulla teoksilla on erityinen keräilyarvo ja tietysti täysin suomalaisena laadukkaana tietoteoksena myös arvoisensa lukuarvo. Onhan nämä tunnettujen suomalaisten arvoteoskustantajien WSOY:n ja Tammen laadukkaita tietoteoksia, joissa on lisäksi mukana upea kuvitus. Näiden tarjonta on ollut perinteisesti pääsääntoisesti puhelin- ja messumyyntiin rajoittuvaa. Näiden hankinta on ollut vuosia ja vuosikymmeniä pienen arvoteosten keräilijäpiirin ja perinteisten WSOY:n ja Tammen kanta-asiakkaiden etuoikeus. Nyt sinulla on mahdollisuus tehdä tilauksesi tästä.

 

Mainosartikkeli TID-lehdessä TID 6, julkaistu 18.2.2017

http://www.tid.fi/nakoislehti/

mainosartikkeli TID

Tuotteet

1939 kansi1939 - Maan parhaat historioitsijat avaavat ainutlaatuisen näkymän Suomen kohtalonvuoteen 1939 ja talvisotaan.

Vuonna 1939 tummat pilvet kerääntyivät Euroopan taivaalle. Suomessa tuon vuoden kesä on jäänyt muistiin viimeisenä aurinkoisena, onnellisena kesänä. Silti hetkittäin tuntui aavistus sodan kasvavasta uhkasta hyytävänä tuulahduksena iholla. Elettiin kuin viimeistä kesää.

Millainen kansakunta talvisotaan astui?

Miltä Suomi näytti tavallisen kansan, talouselämän vaikuttajien ja kulttuuriväen silmin?

Ja ennen kaikkea: millainen järkytys sodan syttyminen oli

ja miten talvisodan usein yli-inhimillisestä kamppailusta selvittiin?

Lue Lisää : UUTUUS! - 1939

veistely kansiSUOMALAISUUTTA VEISTÄMÄSSÄ - Eemil Halonen, nuoren kansan kuvaseppä

Suomi ei saavuttanut itsenäisyyttään väkirikkaan kansan, vahvan armeijan tai suurten luonnonrikkauksien ansiosta. Pohjan valtiolliselle itsenäisyydelle loivat oma kieli ja kulttuuri: kansanrunous, kirjallisuus, kansanopetus, musiikki, käsityöt ja kuvataiteet. Vuonna 1917 itsenäiseksi julistautuneen valtion peruskivi oli sivistyksellinen. Suomalaisuutta veistämässä kertoo siitä, miten Eemil Halosen elämä ja työ synnytti suomalaista kulttuuria. Hän oli sen jykeväkätinen rakentaja ja yksi niistä, jotka toivat Suomen nimen kansainvälisiin yhteyksiin.

Lue Lisää : Suomalaisuutta veistämässä

Kivikirkot kansi lopullinen

TUOTE ON LOPPUUNMYYTY!

KIVIKIRKOT - MATKA KESKIAJAN KATOLISEEN SUOMEEN. Suomalaisissa keskiajan kivikirkoissa on jotain lumoavaa. Johtuuko se niiden jylhästä, kivisestä olemuksesta? Vai siitä, että ne ovat niin vanhoja, yli puolen vuosituhannen takaisia? Vai kirkon sisällä aistittavasta tunnelmasta? Kansallisten aarteidemme, keskiaikaisten kivikirkkojen lumovoima juontuu kaikesta tästä. Vaikka kivikirkot ovat tähänastisen olemassaolonsa aikana kokeneet muutoksia – vähintään ne ovat saaneet saarnatuolin ja penkit, joita niissä ei keskiaikana ollut – ovat niiden turvallisen jykevät seinämuurit ennallaan. Ne johdattavat ajatukset kymmenien sukupolvien takaisiin esivanhempiimme, jotka osallistuivat kirkkojen rakennustyöhön. Millaisista lähtökohdista näiden jylhän komeiden kirkkojen rakentaminen kumpusi? Millaista oli keskiajan ihmisten hengellinen elämä, mitä he tunsivat käydessään kotikirkkonsa tuolloin hämärässä tunnelmassa?

Lue Lisää : Kivikirkot - LOPPUUNMYYTY!

KukkakirjaKAUNEIMMAT KUKAT - Valistusajan tieteellisen vallankumouksen kuohunnassa kasvien kerääminen ja tallentaminen näyttelivät merkittävää osaa maailmankuvan laajenemisessa. Pierre-Joseph Redoutén kasvitaulut herättävät henkiin tuon ajan lumovoiman ja punovat katkeamattoman siteen meidän aikaamme. Upeat yksityiskohtaiset maalaukset ylistävät luonnon moninaisuutta ja kauneutta. Kirja tarjoaa myös ajantasaista tietoa kasvinimistä varsinkin liljakasvien ja ruusujen ystäville. Osa nimistä on vakiinnutettu ensi kertaa tässä kirjassa.

 

Lue Lisää : Kauneimmat kukat

Maailmankartasto pienempi

SUURI MAAILMANKARTASTO - WSOY-kustantamon 140-vuotisjuhlavuoden kunniaksi tehty kaikkien aikojen suurin ja arvokkain Maailmankartasto, joka on todellinen keräilyharvinaisuus. Teosta on tehty vain ja ainoastaan 1000 kappaletta, eikä sitä tehdä enää koskaan lisää. 

Lue Lisää : SUURI MAAILMANKARTASTO - VAIN MEILTÄ!

Kysy saatavuutta tästä

Please prove you are human!