All for Joomla All for Webmasters

Sijoitus

Nyt sinulla on mahdollisuus palkita itsesi, läheisesi tai jopa työnantajana työntekijäsi upealla yksilöllillisellä ja ainukertaisella arvoteoksella, jota ei kenelläkkään toisella ole. Arvoteos on numeroitu kirja, jolla on erityinen yksilöllinen keräilyarvo, koska sitä painetaan ainoastaan rajattu pieni painos ja näin ollen sitä ei koskaan tehdä lisää. Näillä numeroidulla teoksilla on erityinen keräilyarvo ja tietysti täysin suomalaisena laadukkaana tietoteoksena myös arvoisensa lukuarvo. Onhan nämä tunnettujen suomalaisten arvoteoskustantajien WSOY:n ja Tammen laadukkaita tietoteoksia, joissa on lisäksi mukana upea kuvitus. Näiden tarjonta on ollut perinteisesti pääsääntoisesti puhelin- ja messumyyntiin rajoittuvaa. Näiden hankinta on ollut vuosia ja vuosikymmeniä pienen arvoteosten keräilijäpiirin ja perinteisten WSOY:n ja Tammen kanta-asiakkaiden etuoikeus. Nyt sinulla on mahdollisuus tehdä tilauksesi tästä.

 

Mainosartikkeli TID-lehdessä TID 6, julkaistu 18.2.2017

http://www.tid.fi/nakoislehti/

mainosartikkeli TID

SUURI MAAILMANKARTASTO - VAIN MEILTÄ!

Maailmankartasto pienempi

SUURI MAAILMANKARTASTO - WSOY-kustantamon 140-vuotisjuhlavuoden kunniaksi tehty kaikkien aikojen suurin ja arvokkain Maailmankartasto, joka on todellinen keräilyharvinaisuus. Teosta on tehty vain ja ainoastaan 1000 kappaletta, eikä sitä tehdä enää koskaan lisää. 

 WSOY on kustantanut kirjoja jo vuodesta 1878 ja nyt on juhlavuoden kunniaksi tehty koko maailman kattava suuri Maailmankartasto. Teos on noin 5 cm paksu ja lähes A2-kokoinen, jotta upeat panorama- ja satelliittikuvat pääsevät hyvin oikeuksiinsa. Osa kuvista aukeaa myös vielä isommaksi aukeamaksi. Teos toimitetaan arvonsa mukaisesti omassa arvokotelossaan. Maailmankartasto on Kauppahuone Dolgorukin yksinmyyntituote, eli sitä ei saa mistään muualta. Ota siis pian meihin yhteyttä ja tilaa omasi!

Aukeama pienempi

 

 

 

 

 

 

kielet pienempi

 

 

 

 

 

 

 

 

 

IMG 8984 pienempi

Kysy saatavuutta tästä

Please prove you are human!